Bărbat din Olt, găsit mort și sfâșiat de propriul câine, în propria locuință!

Bărbat din Olt, găsit mort și sfâșiat de propriul câine, în propria locuință!

Poliția din Olt, a descoperit un bărbat mort și sfâșiat de propriul câind în casă. Prima ipoteză a poliției ar fi că bărbatul în vârstă de 72 de ani, din Osica de Sus, județul Olt, ar fi murit datorită unor probleme de sănătate iar apoi ar fi fost sfâșiat de câine!

După aproape o săptămână, vecinii au găsit bucați din corpul bărbatului, împrăștiate prin curte. Conform anchetatorilor, bătrânul locuia împreună cu câinele său care era foarte agresiv. Se pare că bărbatul a murit la începutul săptămânii, însă acesta a fost descoperit sfâșiat de câine, vineri. Descoperirea a fost făcută de un vecin.

„Când am intrat acolo am găsit doar craniul. (…) Am ieşit afară când l-am văzut. Erau oase prin curte, erau de toate aduse. (…) De duminică nu l-am mai văzut”, a declarat un localnic din comuna Osica de Sus.

Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, Anca Anuţa, a declarat, pentru MEDIAFAX, că bărbatul a murit din cauza unor probleme medicale, iar câinele l-a mâncat ulterior.

” A fost găsit de un vecin. Se pare că era mort de luni-marţi. Stătea împreună cu un câine agresiv. Probabil că stând închis în casă, câinele a fost şi înfometat şi victima prezenta şi afecţiuni medicale. Avea o ciroză hepatică şi pe fondul consumului excesiv de alcool, probabil că s-a declanşat şi o hemoragie şi ca urmare a sângelui cîinele cred că l-a şi atacat. A fost sfâşiat de câine după ce a survenit decesul. Verificările prealabile conduc la o moarte naturală şi ulterior a fost decapitat”, a spus Anca Anuţa.

În acest caz, anchetatorii au deschis dosar pentru omor.

Related Articles