Într-un liceu din Galați, s-a înscris la cursuri un șobolan! Prezent la oră șobolanul a creat panică printre elevi, au fost postate și imagini video cu momentul respectiv.

Un șobolan a ajuns într-o sală de clasă a Colegiului Național „Alexandru Ioan Cuza” din Galați și, după cum era de așteptat, elevii s-au speriat de orătanie.

Potrivit celor spuse de elevii liceului, aceștia au observat animalul în momentul în care au intrat în clasă, iar unul dintre ei și-a scos telefonul și a început să filmeze.

„Împinge banca, bă, bă, bă, ha, ha ha, au, unde-i mă? A fugit”, se poate auzi pe înregistrarea video făcută de unul dintre elevii clasei a 12-a de liceu.

Unu dintre elevi a declarat, potrivit Mediafax, că nu este pentru prima dată când în liceu este văzut un șobolan, acest lucru întâmplându-se de mai multe ori în trecut.

Elev: Nu este prima dată când se întâmplă

„Nu este prima dată când se întâmplă. Recent mi s-a spus că un șobolan a apărut la etajul în care sunt clasele primare. Anul trecut, era altul care mergea prin liceu, după o profesoară. Tot la noi în clasă am găsit un șobolan cu picioarele în sus, era aproape mort.

Acesta este ultimul, când am deschis ușa era în clasă. Fetele s-au speriat, toți ne-am speriat. Am reușit să-l filmăm. L-au prins colegii mei, l-au dat afară”, a declarat unul dintre elevii din clasa respectivă.

Inspectoratul Școlar Județean a comunicat că școala făcuse deja dezinsecție și deratizare, însă a cerut conducerii instituției de învățământ să mai facă o deratizare, după ce imaginile cu un șobolan în clasa de liceu din Galați au apărut pe internet.

„Acolo s-a făcut deratizare, este obligația școlii să facă în fiecare an. Se mai întâmplă, înțeleg că niște conducte trec pe lângă o clasă, probabil, pe acolo a venit șobolanul. Se va face din nou curățenie, dezinfecție”, au precizat reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean.

În urma incidentului, Direcția de Sănătate Publică Galați a decis să sancționeze Colegiul Național „Alexandru Ioan Cuza” cu o amendă în valoare de 3.000 lei.

About the author

Dialog Online