Video: „Cină romantică cu un gândac în Spitalul de Urgență Deva” Ce spune conducerea spitalului?!

Video: „Cină romantică cu un gândac în Spitalul de Urgență Deva” Ce spune conducerea spitalului?!

Imagini dezgustătoare cu un gândac care se plimbă în farfuria unui bolnav al Spitalului Județean de Urgență Deva au apărut în presa locală. Managerul spune că dezinsecțiile au fost făcute la timp și e posibil ca gândacii să fie aduși de acasă, de bolnavi: „E suficient să aducă un puiuț care se înmulțește”.

Verificări sunt făcute la spitalul din Deva, după ce au apărut imagini cu un gândac în farfuria cu mâncare. Imaginile au apărut în presa locală din Hunedoara, iar managerul Spitalului Județean de Urgență Deva, Lidia Roșca, spune că se fac verificări.

„Cină romantică cu un gândac în Spitalul de Urgență Deva”, este comentariul care însoțește imaginile.

Conducerea Spitalului Județean de Urgență Deva, Lidia Roșca, a declarat joi, corespondentului MEDIAFAX, că dezinsecțiile au fost făcute la timp.

„Au mai fost probleme în altă parte și tot așa, s-a dus echipa și a făcut dezinsecția. Se face în fiecare săptămână. Serviciul SPIAAM, prin agenții de dezinfecție, deratizare, dezinsecție, în fiecare săptămână, merg pe Secția de Pediatrie, în timpul săptămânii. Ei fac și dezinfecția la nivel înalt pentru bacterii, fac și pentru gândaci, vine și firmă din exterior”, spune Roșca.

Aceasta adaugă că gândacii ar putea fi aduși de acasă de pacienți: „Mai sunt câte unul-doi rătăciți. Din punctul meu de vedere, în saloane nu se intră corespunzător, pentru că oamenii vin de acasă, cu bagajele și cu tot felul de lucruri. E suficient să aducă un puiuț care se înmulțește, pentru că într-adevăr temperatura în spital e mai ridicată, oamenii stau în pijamale. Noi suntem în proces de reparații capitale și atunci o parte din spital și vestiarul urmează să fie reparate, și acolo sunt probleme, dar dacă este pe Secția de Pediatrie nu ar trebui să fie acolo. Fiind în procesul de reparații capitale, în nebunia aceasta în care suntem la limita funcționării, ca să zic așa, întrucât Ministerul a blocat fondurile, nu avem de unde să le reparăm pe toate odată”.

Sursa: digi24.ro

Related Articles