Numărul deceselor din cauza gripei a ajuns la 34, a anunțat miercuri Institutul Național de Sănătate Pubică din cadrul Ministerului Sănătății. Medicii sunt în alertă în condițiile în care s-au înregistrat 5 noi decese în ultimele 24 de ore.

Specialiștii Institutului Național de Sănătate Publică au anunțat alte noi decese cauzate de virusul gripal, numărul total ajungând la 34.

Un nou deces provocat de gripă a fost anunţat marţi seară, fiind vorba despre un bărbat de 59 de ani, din judeţul Suceava. Bărbatul acea condiţii medicale preexistente şi nu era vaccinat antigripal.

Alte patru persoane au decedat în ultimele 24 de ore. Ultimele două persoane care au murit din cauza gripei aveau condiţii medicale preexistente şi erau nevaccinate antigripal.

Este vorba de o femeie de 55 de ani din judeţul Braşov şi una de 61 de ani din judeţul Constanţa.

Citește și Alertă, în România a fost declarată epidemie de gripă. Sunt înregistrate peste 7.000 de îmbolnăviri şi 34 decese!

Alte victime ale zilei de ieri: o femeie de 61 de ani şi un bărbat de 84 de ani. Femeia avea şi alte afecţiuni şi nu era vaccinata antigripal. Bărbatul de 84 de ani era din judeţul Sălaj, iar în cazul acestuia a fost confirmat virusul gripal tip B. Şi acesta suferea de alte afecţiuni şi nu era vaccinat antigripal.

About the author

Dialog Online

AllEscort