Tânăra în vârstă de 17 ani din judetul Prahova se afla într-un restaurant din comuna Gura Vitioarei împreună cu actualul iubit.

Aceasta a fost văzută de fostul iubit, între cei doi a fost o ceartă, iar apoi fata, pe fondul geloziei, a fost atacată de acesta, în urma atacului agreziv tânăra a fost înjunghiată în gât!

Martorii au sunat la 112, iar la faţa locului s-a o ambulanță și poliţia.

„În cursul acestei zile, în jurul orelor 12:30, am fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că, în incinta unei unități turistice de pe raza comunei Gura Vitioarei, o persoană de sex feminin ar fi fost înjunghiată de fostul concubin.

Tânăra rănită a fost transportată de urgență la Spitalul de Pediatrie din Ploieşti, iar potrivit unor surse se află în afara oricărui pericol.

A fost constituită echipa operativă, care s-a deplasat la fața locului, unde, la acest moment desfășoară activități specifice în vederea stabilirii situației de fapt și a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul. Cercetările se desfășoară sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova.

Agresorul a fost depistat, iar în timpul cercetărilor a acuzat probleme medicale, fiind transportat la o unitate spitalicească, aflându-se în custodia polițiștilor.

Victima a fost transportată la Spitalul de Pediatrie Ploiești.” se arată într-un comunicat de către IPJ Prahova

About the author

Dialog Online