Un caz dezgustător în comuna Luna, din Cluj, unde un bărbat este cercetat de către polițiști după ce a fost acuzat că a întreținut relații sexuale cu cățelușă pe care o are.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au identificat persoana reclamată, stabilind că este un bărbat în vârstă de 59 de ani, din comuna Luna. Poliția a solicitat un echipaj medical la fața locului pentru consult de specialitate, stabilindu-se că bărbatul se află sub influența băuturilor alcoolice și că nu necesită internare.

„Investigațiile au fost continuate de către polițiști pentru stabilirea veridicității celor semnalate; astfel, la data de 4 februarie a.c., a fost dispusă printr-o ordonanță examinarea cățelușei deținute de către bărbat. Polițiștii, însoțiți de reprezentantul teritorial al DSVSA Cluj și de un reprezentant din partea primăriei, s-au deplasat la domiciliul bărbatului și au ridicat patrupedul pentru continuarea verificărilor”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

În prezent, cățelușa a fost plasată la un adăpost din Turda.

În cauză se continuă cercetările, polițiștii demarând cercetări pentru comiterea infracțiunii de ,,rănirea sau schingiuirea animalelor”, faptă prevăzută de Legea nr.205/2004.

Sursa foto dogingtonpost.com

About the author

Dialog Online

AllEscort