Cazul socant al pacientului care s-a aruncat de la etajul al doilea al Spitalului municipal “Dimitrie Castroian” Husi, a declansat o anchetã din partea Directiei de Sãnãtate Publicã. S-au constatat nereguli si s-au aplicat sanctiuni.

Spital din Huși a fost amendat după ce un pacient s-a aruncat de la etajul doi!

Spitalul din Huși a fost amendat de Direcția de Sănătate Publică din Vaslui  cu 30.000 de lei pentru că nu are protocoale privind consilierea psihologică a pacientului înainte de o intervenție chirurgicală. Amenda vine după ce un pacient s-a aruncat de la etajul 2, scrie Mediafax. Amendată a fost inclusiv asistenta care ar fi trebuit să îl supravegheze.

Se pare că barbatul, nu avea mai mult de o oră de când ieșise dintr-o intervenție chirurgicală, când a decis să se arunce de la etaj; motiv pentru care DSP Vaslui, a decis amendarea Spitalului Municipal ” Dimitrie Castroian” Huși.

Bietul om, care s-a trezit din operatie fãrã unul dintre membrele superioare, a suportat cu greu socul, motiv pentru care, din disperare, s-a aruncat în gol. Inspectorii sanitari au gãsit Spitalul vinovat pentru acest lucru.

About the author

Dialog Online

AllEscort