Ce spune Gina Pistol despre condițiile foarte grele din Asia Express! Emisiunea va reîncepe sâmbătă, 15 februarie, ora 20:00, pe Antena 1!

Ce spune Gina Pistol despre condițiile foarte grele din Asia Express! Emisiunea va reîncepe sâmbătă, 15 februarie, ora 20:00, pe Antena 1!

Gina Pistol povestește despre experiențele trăite în cadrul îndragitei emisiuni, Asia Express! Aceasta dezvăluie că în sezonul 3, s-a simțit foarte rău din cauza medicamentelor pe care le lua împotriva malariei. În acest sezon, Gina s-a luptat cu canicula, în Filipine.

Primul sezon Asia Express s-a filmat în Vietnam, Cambogdia, Thailanda și Laos, al doilea în India, iar Asia Express 3 – care începe pe Antena 1, pe 15 februarie- a fost filmat în Filipine și Taiwan. Deși pe micile ecrane pare că doar concurenții au condiții grele, în cadrul competiției, aflăm că și întreaga echipă care se află în spatele proiectului, trebuie să facă față unor condiții extrem de grele. Deși Gina Pistol prezintă reality showul de 2 sezoane, se pare că Filipine a surprins-o cum nu se putea mai rău.

„Știam că va fi cald, dar nu în halul ăsta. Simți efectiv cum îți ia foc pielea atunci când stai în soare, a trebuit să folosesc factor de protecție 100 pentru că altfel nu aveam cum să filmez. În ceea ce mă privește am avut probleme și cu partea de make-up, pentru că o dată la 30 de minute trebuia să mă machiez din nou. Din cauza transpirației nu stă nimic pe față’, a povestit Gina Pistol, potrivit antena1.ro.

” De câte ori plec de acasă în Asia Express am în minte un oarecare desfășurător al următoarelor două luni. Cea mai tare experiență de până acum, din Filipine, a fost călătoria și în special aterizarea pe apă cu un hidroavion. Am filmat intro-ul unei ediții în aer pentru că peisajele din Filipine sunt absolut senzaționale. A fost o experiență incredibilă, mi-a plăcut tare, tare mult, deși am stat un pic încordată când simțeam și vedeam ce curbe ia avionul…Senzaționale sunt și  temperaturile de aici. Nu cred că mi-a fost niciodată în viața mai cald decât în aceste zile. Aerul este efectiv irespirabil și mã gândesc cu groază la ce simt și cât de greu le este concurenților noştri’, a povestit Gina despre filmările din Filipine.

Related Articles