Primul cod roşu intră în vigoare miercuri, ora 18:00 şi va fi în vigoare până joi, ora 8.00.

De la ora 18:00 intră în vigoare codul roșu de viscol puternic în zona de munte a judeţelor Prahova, Dâmboviţa, Argeş, Braşov, Buzãu.

Până mâine dimineață la 8:00 vor fi rafale de peste 100 – 120 km/h, și vizibilitatea redusã spre zero.

De la ora 22:00 tot până mâine dimineață la 8:00, va fi cod roşu de viscol puternic în judeţele Buzãu, Brãila, Ialomiţa, Cãlãraşi şi Tulcea.

La această oră intră în vigoare un cod portocaliu de ninsoare viscolită în jumătatea de sud a Moldovei, Dobrogea și cea mai mare parte a Munteniei, inclusiv în București.

De asemenea, de miercuri de la ora 17:00 până joi la ora 08:00 va fi cod portocaliu de ninsori şi viscol în jumătatea de sud a Moldovei, în Dobrogea şi în cea mai mare parte a Munteniei. Aici, vântul va bate cu rafale de 70…85 km/h şi temporar va ninge viscolit determinând scăderea vizibilității.

În județele Teleorman, Giurgiu, Tulcea și local în județele Călărași, Ialomița și Brăila se va depune strat consistent de zăpadă.

Tot sub cod portocaliu de ninsori şi viscol se află şi zona Carpaților Meridionali și Orientali. Aici vor fi intensificări susținute ale vântului cu rafale de 80…100 km/h, temporar va ninge viscolit, determinând scăderea vizibilității sub 50 m.

About the author

Dialog Online

AllEscort