VIDEO: Un tânăr care conducea beat a fost prins de poliţişti după ce s-a apucat de făcut live pe Facebook

VIDEO: Un tânăr care conducea beat a fost prins de poliţişti după ce s-a apucat de făcut live pe Facebook

Duminică, în jurul orei 21.50, poliţiştii din cadrul Compartimentului rutier al Poliţiei Municipiului Vatra Dornei au primit o sesizare despre faptul că pe o reţea de socializare este difuzat în direct, de către o persoană, un clip video în care se poate observa că acesta conduce un autoturism.

Șoferul mirosea a alcool, iar testat cu etilotestul, a rezultat o concentrație de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat, relatează Mediafax.

Tânărul a circulat pe ruta Poiana Negri – Dorna Candrenilor – Vatra Dornei, fiind oprit în jurul orei 22.10 pe strada Păcii din Vatra Dornei.

În momentul opririi, tânărul de 32 de ani era singur în mașină și difuza un nou clip video pe aceeași pagină de socializare, momentul opririi fiind transmis „live”, motiv pentru care a fost amendat și pentru folosirea telefonului mobil.

Mașina condusă de tânăr!

A fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

“Nu vă urcaţi la volan dacă aţi consumat băuturi alcoolice! Pe lângă posibilitatea producerii unui accident rutier, şoferii care conduc sub influenţa băuturilor alcoolice trebuie să ştie că riscă şi închisoarea de la unu la cinci ani, aceasta fiind sancţiunea prevăzută de lege pentru cei depistaţi în trafic cu o îmbibaţie alcoolică de peste 0,8 g/l alcool pur în sânge. De asemenea, pe timpul cercetării permisul este reţinut fără drept de circulaţie”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

Related Articles