Duminică în apropierea orașului Hunedoara un copil de 13 ani a luat mașina tatălui său murit, duminică, după ce a luat mașina tatălui său și a intrat cu ea într-un copac, în urma impactului acesta și-a pierdut viața. Poliția a deschis o anchetă, relatează Mediafax.

Accidentul s-a petrecut la intrare în Hunedoara, dinspre Prislop. Copilul a luat mașina tatălui său iar la un moment dat mașina a derapat și a pierdut controlul acestia izbindu-se violent de un copac.

Impactul a fost foarte puternic încât băiatull a murit pe loc. Echipajele medicale sosite la fața locului din păcate nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața acestuia.

„Astazi, in jurul orei 12.00, pe DJ 687A, la intrarea in Hunedoara dinspre Prislop, la intersectia cu str. Serei, a avut loc un accident rutier soldat cu decesul unui minor. Autoturismul a lovit un copac de pe marginea drumului (posibil neadaptate viteză – soferul era singur în auto). Cel aflat la volan era un minor de 13 ani. In cauză a fost întorcmit dosar penal”, transmit reprezentantii IPJ Hunedoara.

Sursa foto OpiniaTimisoarei

About the author

Dialog Online

AllEscort