Sâmbătă seara spre duminică pe DN6 in localitatea Șimian din Mehedinți s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea a trei persoane, printre victime se află un preot din judeţul Olt, iar surse locale spun că şoferul care a provocat accidentul conducea cu viteza foarte mare după o ceartă cu soţia, potrivit Mediafax.

Potrivit Poliţiei Rutiere Mehedinţi, conducătorul unui autoturism, a intrat într-o depăşire neregulamentară, intrând pe contrasens, unde a intrat in coleziune cu maşină condusă de un preot din judeţul Olt.

„Conducătorul unui autoturism înmatriculat în Franţa a circulat pe DN6, s-a angajat în efectuarea unei manevre de depăşire neregulamentare a unui alt autovehicul şi a intrat în coliziune cu un autovehicul ce circula din sensul opus, regulamentar”, a declarat Viorel Stănciou, Poliţia Rutieră Mehedinţi.

În urma impactului, 3 persoane au rămas încarcerate, tânărul de 27 din mașina care a produs accidentul, pasagerul din dreapta și preotul din mașina care circula regulamentar.

„Detașamentul de Pompieri Drobeta Turnu Severin a intervenit la un accident rutier produs între două autoturisme, pe DN6, pe raza comunei Şimian. La sosirea forțelor de intervenție, trei victime se aflau blocate în autoturisme. Pompierii au intervenit pentru descarcerarea acestora”, anunţă ISU Mehedinţi.

Tânărul de 27 de ani, vinovat de producerea accidentului a intrat în comă, toate victimele au fost transportate la spital.

„O victimă tânără, cu o politraumă, în comă. Celelalte două victime, conştiente, dar politraumatizate. Au fost duse la spital”, a declarat Amina Nicolicea, medic SAJ Mehedinţi.

Poliţiştii au deschis un dosar penal în care fac cercetări pentru vătămare corporală din culpă.

About the author

Dialog Online

AllEscort