Altercația începută pe Facebook, între 2 minori, soldată cu DOSAR PENAL!

Altercația începută pe Facebook, între 2 minori,  soldată cu DOSAR PENAL!

Cei doi minori din Mangalia, în vârstă de 15 respectiv 13 ani, s-au bătut în urma unei altercații care a început pe Facebook! Cei doi, s-au întâlnit întâmplător pe stradă sâmbătă și au început sa se bată, urmare a scandalului dintre cei doi pe Facebook. În urma, bătăii, tânărul în vârstă de 15 ani a fost reținut pentru 24 de ore iar cel de 13 ani, se află în comă la spital.

Potrivit Poliției din Constanța, scandalul dintre cei doi a început cu o zi înainte, pe Facebook.

„Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Mangalia au fost sesizaţi, prin apel 112, cu privire la faptul că pe o stradă din municipiu ar fi avut loc o altercaţie în urma căreia o persoană este inconştientă.Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au stabilit identitatea persoanelor implicate, fiind vorba despre 2 minori de 13, respectiv 15 ani”, anunţă Poliţia Constanţa.

Din primele cercetări reiese că cei doi s-au întâlnit întâmplător iar minorul de 15 ani l-a lovit pe cel de 13 ani, cu pumnul în zona feței. În urma loviturilor aplicate copilului de 13 ani, acesta a intrat în comă, fiind transportat la spital.

Poliţiştii constănţeni fac cercetări, fiind deschis un dosar penal pentru vătămare corporală şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Adolescentul în vârstă de 15 ani a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de joi sa fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia cu propuneri legale.

Related Articles