Soț și Soție din Brăila au murit dimineață într-un tragic accident! Mașina în care erau aceștia a fost izbită de un autocar.

Soț și Soție din Brăila au murit dimineață într-un tragic accident! Mașina în care erau aceștia a fost izbită de un autocar.

Sot și Soție au murit azi dimineață într-un tragic accident in Brăila, după ce maşina în care se aflau a fost izbit violent de un autocar. Accidentul s-a produs pe fondul neacordării de prioritate.

Din primele date furnizate de IPJ Buzău, în timp ce ar fi încercat să iasă în DN2E85 dintr-o staţie de alimentare combustibil de la ieşirea din Râmnicu Sărat către Focşani, cu intenţia de a vira stânga către Vrancea, şoferul maşinii cu număr de Brăila, în vârstă de 47, de ani nu ar fi acordat prioritate de trecere unui autocar condus pe drumul european din direcţia Vrancea-Buzău de un bărbat din Suceava, de 37 de ani. relatează News.ro

Accidentul s-a soldat cu decesul bărbatului şi al soţiei acestuia, care avea 42 de ani.

În autocarul în care se aflau opt pasageri nu a fost nimeni rănit, călătorii au fost preluaţi de un alt mijloc de transport şi şi-au continuat drumul.

Autocarul implicat în accident făcea curse între Suceava şi Bucureşti.

Va fi deschis un dosar penal, iar poliţiştii continuă cercetările.

Foto news.ro

Related Articles