Video: NU O SĂ-ȚI VINĂ SĂ CREZI! Cum s-a luptat o bătrânica cu cel care a tâlhărit-o!

Video: NU O SĂ-ȚI VINĂ SĂ CREZI! Cum s-a luptat o bătrânica cu cel care a tâlhărit-o!

Incidentul s-a produs în Timișoara! O bătrânică în vârstă de 78 de ani, a fost atacata în scara blocului de un bărbat în vârstă de 30 de ani. În imaginile video, se poate observa cum curajoasa bătrânică se luptă cu tâlharul minute în șir. Aceasta l-a lovit in nenumarate rânduri pentru a-și recupera poșeta pe care acesta i-a smuls-o.

Bătrânica nu s-a lăsat învinsă de agresor, nici când acesta a împins-o! După cum se poate ve9dea și pe camera de luat vederi,montată la parterul scării, în timp ce curajoasa femeie il lovea nestingherit, bărbatul a reușit sa deschidă ușa scării și sa fugă.

Poliția l-a indentificat pe agresor în urma imaginilor de pe camera de luat vederi, iar ulterior l-au și prins pe acesta.

Potrivit Poliţiei Timiş, bărbatul a fost prins după aproximativ 5 ore, reţinut şi apoi arestat preventiv.

Toate bunurile femeii, 1.200 de lei şi actele, au fost recuperate.

„Poliţiştii timişeni au fost sesizaţi cu privire la faptul că o femeie în vârstă de 78 de ani, în timp ce intra în scara unui bloc de pe strada Gheorghe Lazar din Timişoara, a fost deposedată prin violenţă de către o persoană necunoscută ,de poşeta pe care o avea asupra ei. (…) A fost depistat un bărbat, de 30 de ani, în zona Gării de Nord, acesta fiind bănuit de comiterea faptei. Prejudiciul a fost recuperat integral”, a declarat Aurora Voicilă, purtător de cuvânt IPJ Timiş.

Related Articles