SOCANT! Răzbunare dusă la extrem! Un bărbat a fost ucis de prietenul lui, din răzbunare!

SOCANT! Răzbunare dusă la extrem! Un bărbat a fost  ucis de prietenul lui, din răzbunare!

Răzvan Dascălu (făptașul), în vârstă de 32 de ani și Liviu Turnea (victima), de 36 de ani, ambii din localitatea Piatra Şiomului, judeţul Neamţ, erau prieteni de mai mulți ani! Se pare că în urmă cu ceva timp, cei doi au avut discuții în contradictoriu și certuri, Turnea aplicându-i o bătaie lui Dascălu , anul trecut. De atunci, gândul răzbunării i-a încolţit în minte lui Dascălu, trasmiţându-i fostului amic devenit duşman că îi va face felul. 

După modul de acționare a inculpatului, se pare că acesta și-ar fi premeditat fapta. În data de 27 ianuarie, făptașul a plecat de acasă cu un cuțit și a plecat în căutarea fostului său prieten. Acesta l-a căutat pe la diverse cârciumi din comună. Dascălu cunoștea faptul ca fostul său prieten avea obiceiul de a juca la aparatele electronice așa că, luni, în jurul orei 18, acesta și-a văzut victima jucând la aparate moment în care l-a înjughiat de 6 ori, mișelește pe la spate. Se pare că una dintre lovituri a fost fatală, secționându-i gâtul.

La fața locului a venit imediat o ambulanță dar, din păcate, aceștia nu au putut face nimic. La scurt timp, anchetatorii l-au identificat pe Răzvan Dascălu, iar în urma anchetei a fost arestat preventiv, acuzaţia adusă fiind omor calificat. Acesta nu a depus contestație. Se pare că făptașul avea un precedent în familie, cumnatul său fiind condamnat pentru crimă în urmă cu 15 zile.

Related Articles