Mărturisirile Andreei Berecleanu, despre buna sa prietena, Cristina Țopescu!

În cadrul unui interviu pentru revista elle.ro, Andreea Berecleanu vorbește despre prietenia sa cu jurnalista Cristina Țopescu. Prietenie ce datează de mai bine de 20 de ani, în ciuda diferenței de vârstă dintre cele două,15 ani.

„Este foarte important ca oamenii să știe că era un om de o discreție fantastică, de un bun simț copleșitor, modest, dar în același timp extrem de complex. Un om cu care nu te plictiseai, cu care puteai să vorbești trei zile și trei nopți neîntrerupt, sensibil, cu o latură de copil, dar în același timp puternic și independent. Chiar și independența financiară pe care a avut-o pe termen lung dovedește latura ei puternică. Era un amestec de hipersensibilitate, forță, spirit justițiar și compasiune pentru ființele neajutorate. Indiferent că erau animale, copii sau bătrâni’, a declarat Andreea Berecleanu.

Toată lumea știa cât de mult își dorea un copil celebra jurnalistă… Andreea Berecleanu marturisește că unul din cele mai mari șocuri a Cristinei Țopescu a fost faptul ca nu a putut înfia o fetiță. „Au fost mulți bătrâni de care a avut grijă ani întregi. Dar și de un copil. O numise Eva Maria și era dintr-un orfelinat. Se ducea la centru tot timpul și își dorea să o înfieze. Însă, a fost dată altcuiva. A fost unul dintre cele mai mari șocuri ale vieții ei”.

Andreea Berecleanu ține să precizeze faptul că Cristina Topescu nu a fost niciodata singură așa cum mulți au spus în presă. „Dimpotrivă. Oricare dintre noi este mai singur decât Cristina”.

Cristina Țopescu a fost gasită fără suflare in casă, în data de 12 ianuarie.

Citește și

About the author

Dialog Online