INCENDIU aseară in Bistrița-Năsăud! Două persoane intoxicate cu fum!

INCENDIU aseară in Bistrița-Năsăud! Două persoane intoxicate cu fum!

A fost nevoie de mai multe autospeciale ale pompierilor Bistrița pentru a stinge un incendiu în localitatea Cormaia din județul Bistrița unde a fost un incendiu care a cuprins o casă și anexe în care se aflau peste 130 animale a relatat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Bistrița.

Conform declarației acestuia au fost și două victime care au fost intoxicate cu fum, acestea au primit asistență medicală la fața locului și nu a fost nevoie de tranportarea acestora la spital.

„Două persoane în vârstă de 18 ani şi 42 de ani au primit asistenţă medicală din partea paramedicilor, prezentau atacuri de panică şi uşoare intoxicaţii cu fum, dar nu s-a impus transportul acestora la spital. Intervenţia a durat aproximativ 4 ore şi jumătate, mai ales din cauza cantităţii mari de materiale combustibile din cele două anexe afectate de incendiu. În anexe erau adăpostite mai multe animale: ovine (aproximativ 100) şi porcine (cca. 30), majoritatea dintre ele fiind evacuate de proprietari şi vecini până la sosirea pompierilor. Până la final, toate animalele au fost scoase vii” a declarat Marius Rus purtătorul de cuvânt al ISU Bistriţa-Năsăud.

Se fac investigații pentru a stabili cauza incendiului, cel mai probabil e vorba de un scurt circuit la instalația electrică.

Related Articles