UPDATE: Purtătorul de cuvânt al forțelor americane din Afganistan, colonelul Sonny Leggett, a confirmat că un avion militar american, un Bombardier E-11A, s-a prăbușit în provincia Ghazni și spune că o anchetă a cauzelor sale este în desfășurare

Șeful Statului Major al Forțelor Aeriene din SUA, Generalul Dave Goldfein, a confirmat pentru CNBC că avionul care s-a prăbușit era un avion militar E-11 al Forțelor Aeriene. Avionul s-a prăbușit luni pe teritoriul sub control taliban.

Avion al forțelor aeriene Americane BOMBARDIER E-11A 11-9358 s-a prăbușit in Afganistan în Ghazni. Talibanii susțin că eu au doborât avionul, însă ce de la Pentagon relatează că nu au fost semne de un atac înainte ca aeronava să se prăbușească.

Un avion de pasageri Boeing cu 100 persoane la bord s-a prăbușit în regiunea Ghazi din centrul Afganistanului. Un oficial a declarat pentru presă că avionul s-a prăbușit și după a luat foc. Acesta s-a prăbușit din cauza unor probleme tehnice, potrivit oficialilor locali citați de BBC.

Conform relatărilor făcute de Russia Today la bordul avionului se aflau 110 persoane. Avionul se indrepta către Delhi în India și plecase din Herat.

ToloNews ne informează că zona unde s-a prăbușit aeronava este sub controlul talibanilor. Sursa a mai specificat că „trupe speciale” s-au îndreptat la locul tragedie.

Știre în curs de actualizare

About the author

Dialog Online

AllEscort