Un tânăr, de 17 ani, din satul Dumbrăveni, comuna Răcăciuni, județul Bacău nu a mai putut suporta să asiste la bătăile regulate pe care i le trăgea tatăl mamei, și a replicat. 

Bărbatul de 43 de ani nu mai fusese văzut de mai bine de 8 zile. Colegii de serviciu a acestuia incepuseră să se intrebe de ce acesta nu mai venea la serviciu. Poliția s-a sesizat și au început să îl caute. Aceștia au aflat de la vecini că, în urmă cu cateva zile, băiatul bărbatului dispărut a săpat o groapă în curte. Sâmbătă, anchetatorii au descins in locuința acestora, unde au și desoperit cadavrul bărbatului. Acesta se pare că ar fi fost ucis cu sânge rece pe data de 16 ianuarie. Băiatul l-ar fi lovit întâi cu pumnii, apoi cu un par până ce bărbatul și-a dat ultima suflare.

Mama adolescentului în vârstă de 16 ani, știa de fapta comisă de fiul său mai mare. Potrivit declarației acesteia, baiatul nu mai suporta bătăile pe care tatăl său i le aplica. „Știam ce a făcut, dar nu m-am dus la poliție. Așa s-a răzbunat pe cei 17 ani de teroare și umilință pe care i-am trăit”.

Se pare că băiatul și-a ucis tatăl de față cu cei doi frațiori mai mici a acestuia cu varste de 1an și 3luni, respectiv 10 ani.

Irina Avorniciței – director adjunct DGASPC Bacău: „Cei doi copii, de 1 an și trei luni, respectiv, 10 ani, au fost preluați în regim de urgență și sunt la asitenți maternali. Au nevoie de consiliere psihologică„.

Sorina Finică – procuror Parchetul de pe lângă Tribunalul Bacău: „Din ancheta făcută a rezultat faptul că inculpatul minor, în vârstă de 16 ani, în timp ce se afla la domiciliu împreună cu familia a intervenit într-un scandal iscat între mamă și tată, moment în care și-a lovit tatăl cu pumni și apoi cu un obiect contondent provocându-i leziuni care au dus la deces. Organele penale au fost sesizate abia în data de 25 ianuarie cu privire la dispariția bărbatului de 43 de ani. O echipă s-a deplasat la fața locului și a găsit cadavrul îngropta în grădină. Inculpatul a fost reținut pentru 30 de zile sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor”.

About the author

Dialog Online

AllEscort