Un caz în CANADA! Coronovarius face ravagii, 56 morți și peste 2000 de persoane infectate!

Un caz în CANADA!   Coronovarius face ravagii, 56 morți și peste 2000 de persoane infectate!

Peste 2000 de persoane au fost infectate cu coronavirus, iar 56 au murit în China, arată celei mai recente statistici. Virusul, care se crede că a luat formă la sfârșitul anului trecut într-o piață de fructe de mare din centrul orașului chinez Wuhan, care vindea ilegal animale sălbatice, s-a extins în orașele chinezești, inclusiv Beijing și Shanghai, dar și în Statele Unite, Thailanda, Coreea de Sud, Japonia , Australia, Franța și Canada. relatează Reuters.

Oficialii din domeniul sănătății din Ontario au anunțat că la Toronto s-a descoperit un posibil caz de infecție cu noul virus coronavirus, care, dacă se confirmă, ar fi primul caz al bolii în Canada, ne informează globalnews.ca

Într-o conferință de presă ieri aseară în Queen’s Park, din Canada oficialii au spus că au fost informați despre caz sâmbătă după-amiază.

Un bărbat din anii ’50 a ieșit pozitiv la primele teste pentru noul virus, dar vor fi efectuate testele secundare la Laboratorul Național de Microbiologie din Canada pentru a confirma cazul.

Bărbatul a călătorit recent la Wuhan, China, unde se crede că este epicentrul focarului.

„Pacientul a fost detectat și imediat izolat”, a declarat ministrul Sănătății din Ontario, Christine Elliott.

Related Articles