TRAGEDIE in Predeal! Un adolescent rănit și unul mort dupa ce au mers cu snowmobilul!

TRAGEDIE in Predeal! Un adolescent rănit și unul mort dupa ce au mers cu snowmobilul!

Doi tineri din București au încheiat tragic plimbarea cu snowmobilul! Cei doi au furat un snowmobil de pe o pârtie din Predeal. După o scurtă plimbare, adolescentul care conducea snowmobilul a pierdut controlul, a rupt plasa de protecție a pârtiei și a intrat într-un chioșc.

„La data de 26 ianuarie 2020, în jurul orei 03.30, Poliţia Staţiunii Predeal a fost sesizată prin apelul unic de urgenţă 112 cu privire la faptul că, pe pârtia de schi din oraşul Predeal a avut loc un accident cu un snowmobil, în care au fost implicaţi doi tineri, în vârstă de 17 ani din Bucureşti. Cu ocazia cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că cei doi tineri ar fi sustras un snowmobil, aflat la baza pârtiei în vederea utilizării acestuia pe pârtie”, a transmis, duminică, IPJ Braşov.

Cei doi adolescenți in vârstă de 17 ani, au fost transportanți la spital, unde, din păcate s-a constatat decesul unuia dintre ei.

„Conducătorul vehiculului, în vârstă de 17 ani, a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale, ulterior, fiind declarat decesul acestuia. Cel de-al doilea tânăr a fost consultat la faţa locului de către echipajul medical, ulterior fiind prezentat la spital pentru investigaţii medicale”, a mai transmis Poliţia.

Poliția a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ” furt în scop de folosință” , ” vătămare corporala din culpă” și “ucidere din culpă”

Related Articles