In data de 21 ianuarie, în urma unui apel telefonic, poliția a găsit langă podul Serbanești din județul Bacău, corpul neînsuflețit a unei femei. Cei doi se aflau în mașina criminalului când acesta a decis să ii curme viața soției lui.

Potrivit unor surse, înafară de traumatismele multiple de pe corpul victimei, aceasta avea o leziune profundă la nivelul gâtului. Cei doi urmau să semneze actele de divorț. Deși a trecut aproape o săptămână de la tragedie, se pare că ancheta bate pasul pe loc, in ciuda disperării familiei Adrianei care îsi dorește să se găsească cât mai repede călăul care i-a lăsat îndoliați

Ancheta crimei din Bacău bate pasul pe loc, băcăuanul Cătălin Dobre care și-ar fi ucis cu sânge rece soția este în continuare de negăsit. Anchetatorii iau în calcul, pe lângă varianta sinuciderii, și posibilitatea ca bărbatul să fi încercat doar să câștige timp pentru a se departa cat mai mult de locul faptei.

Sunt 4 zile de când polițiștii încearcă să dea de urma principalului suspect Cătălin Dobre. Dupa ce cautarile efectuate de scafandrii din Bacau cu ajutorul scafandrilor din Neamț au fost fara nici un rezultat, ISU Bacau ia in calcul goloirea canalului de fuga in speranta ca vor gasi trupul barbatului.

Cătălin Dobre este fostul patron al unui local numit Buddha Bar, care funcţionează în incinta mall-ului din Bacău.

About the author

Dialog Online