250.000 € Cheful cu fasole și cârnați orgazinat de Primăria Sectorului 5 în data de 24.01 pentru a celebra “Mica Unire”

250.000 € Cheful cu fasole și cârnați orgazinat de Primăria Sectorului 5 în data de 24.01 pentru a celebra “Mica Unire”

La București în sectorul 5, Mica Unire a fost un bairam cu fast cârnați, mici și bere asa cum numai primăria condusă de Daniel Florea știe să facă, fiind recunoscută pentru evenimentele exagerate în care se toarnă generos banii publici! Anul acesta au cheltuit o sumă considerabilă pentru un bairam de zile mari!

Peste 250.000 de euro a alocat anul acesta Primăria Sectorului 5 pentru manifestările dedicate chefului organizat 24 Ianuarie ziua Unirii Principatelor Române!

Dacă anul trecut, sărbătorirea Micii Uniri a scos din bugetul local aproximativ 46.000 de euro, anul acesta municipalitatea condusă de Daniel Florea va cheltui de şapte ori mai mult!

“Acest lucru a fost făcut posibil de către Centrul Cultural şi de Tineret „Stefan Iordache“, instituţie subordonată Consiliului Local al Sectorului 5, pentru suma modică de doar 220.000 de lei.

Cei aproximativ 46.000 de euro i-au adus pe scena din Parcul Sebastian pe interpreţii Nicolae Datcu, Florin Vasilica, Laura Lavric şi Mariana Anghel, un membru al formaţiei Gipsy Brothers, Fanfara Electrecord si Dance World , care au costat 46.000 lei, 134.000 de lei a costat scena, 25.000 de lei au asigurat sonorizarea şi paza a fost asigurată pentru 15.000 de lei.” ne informa adevărul.ro anul trecut in legătură cu cheltuieli efectuate de primaria sectorului 5

Scopul proiectului de anul acesta este: „creşterea nivelului de informare a locuitorilor cu privire la valorile tradiţiei, istoriei şi valorile strămoşeşti”, „să venim în întâmpinarea tuturor copiilor, părinţilor şi bunicilor (persoane din categoriile defavorizate)”, „manifestările culturale din jurul acestor momente au rolul de a uni comunitatea, de a facilita dialogul între membrii şi segmentele diferite, de a anula importanţa diferenţelor culturale”

Anul acesta trebuie sa fie ceva mai pompos pentru a uni comunitatea! Vom avea așadar parte de 3 zile de petreceri 24-26 ianuarie, bine că nu “3 zile și 3 nopții”

Potrivit caietului de sarcini publicat pe site-ul Centrului Cultural pentru Tineret „Ştefan Iordache”, subordonat Primăriei Sectorului 5, Mica Unire va fi sărbătorită în cele trei zile în Parcul Sebastian, de la ora 12.00 la ora 21.30.

„Cazane aburinde” şi o stână în parc

Suma de 280.000 de euro este destinată organizării unor concerte la care „minim 15 artişti să presteze servicii artistice de câte o oră fiecare”.

Sursa: libertatea.ro

Related Articles