Se dorește DESFIINȚAREA Poliției LOCALE! Lipsa prevenţie!

Se dorește DESFIINȚAREA Poliției LOCALE! Lipsa prevenţie!

Primarul orașului Vaslui vrea să desființeze Poliția Locală, acesta este nemulțumit de lipsa de profesionalism din partea polițiștilor locali dar și de faptul că acești nu încearcă să prevină si se axează doar pe amenzi! Primarul din Darabani județul Botoșani a avut o inițiativă similară în noiembrie 2019!

„Le-am spus-o și lor și cred că nu scapă. O să fiu al doilea primar din România care semnează desființarea lor. A mai fost primarul de la Darabani, de la Botoșani, probabil urmez eu. Semnez desființarea lor, nu se poate așa ceva. Măi, fraților, în activitatea dumneavoastră sunt și măsuri de prevenție, nu sunteți doar cei cu pistolul. Cel mai simplu e să amendeze, iar amenzile afectează bugetul, că nu le poți încasa, te înscrii cu anumite sume. E o întreagă tevatură. Lor le este simplu să spună că au dat amenzi. Acesta este mod de rezolvare?”, a declarat Vasile Pavăl, potrivit vremeanoua.ro.

„Am primit semnale că persoane fără venituri, care caută în gunoaie, au venit cu o căruță cu cai și au răsturnat containerele la un punct gospodăresc. O persoană din zonă care a văzut asta, a sunat la Poliția Locală. Știți ce i s-a spus acolo? „Știm, doamnă, că se întâmplă astfel de lucruri, dar nu avem ce să le facem. Venim și le confiscăm calul, dar ce să facem cu el? Unde îl ducem?”. Vă dați seama, după aceea persoana respectivă nu a mai primit niciun răspuns de la Poliția Locală. (…) Sunt colegii mei, să ne trăiască, altcineva să nu-i dorească!”, a mai declarat primarul Vasluiului.

Related Articles