Trei fetițe au ramas fara mamă, după ce mama lor a fost spulberată de un autoturism în comuna Bălăbănești din jud. Galați la inceputul anului. Dupa două saptamani, femeia s-a stins din viață la spital.

Emilia Porumb era in vârstă de 28 de ani și avea trei fetițe de 3 ani, 9 ani si 11 ani. Pe 7 ianuarie, tânără a fost lovită pe DN 24D, la câteva sute de metri de casa in care locuia, de un autoturism marca Dacia Logan.

Potrivit martorilor, soferul circula cu viteză doarte mare atunci când a lovit-o pe tânăra mămică și a aruncat-o zeci de metri pe șosea!

Ipoteza este susținută si de daunele suferite de autoturism la impact, parbrizul si capota fiind distruse in totalitate.

La aproximativ două săptămâni de la cumplitul accident, familia tinerei a primit o veste îngrozitoare: tânăra mămică s-a stins pe patul de spital.

La aflarea veştii, cele trei fetiţe au fost distruse de durere, iar cea mai mare a scris un mesaj sfâşietor adresat mamei.

„Dragă mamă, ai plecat de lângă noi într-o dimineaţă, ne-ai lăsat acasă cu tata şi ai spus că te întorci. Au trecut 15 zile, dar tu nu te-ai întors. M-am tot rugat la Sfântul Ion şi la toţi sfinţii, dar nici unul dintre ei nu mi-a ascultat rugăciunile.

M-am tot uitat spre poartă şi pe drum, poate te văd venind acasă. Azi am aflat şi tare mă doare inima, că nu o să mai vii niciodată acasă. Cine ne mai ţine în braţe şi cine ne mai spune noapte bună?

Inima ca a ta, mamă, nu mai are nimeni. Ai luptat să ne ţii împreună pe toate cele trei lângă tine şi cine ştie dacă, acum după ce tu ai plecat, vom mai putea sta una lângă alta? Ne-a fost tare greu fără tine în cele 15 zile, dar acum, că nu mai vii acasă, o să ne fie mult, mult mai greu.

Cine o să ne ajute? Cine va fi alături de noi? La cine să mai spunem mamă? Numele tău mamă rămâne scris doar în inimile noastre şi pe o cruce într-un cimitir. Te-am iubit şi te iubim, dar dragostea noastră nu a fost de ajuns ca să te putem avea lângă noi”, a scris fetiţa de 11 ani.

About the author

Dialog Online

AllEscort