ȘOC! Crimă între frați în județul Iaşi. Un bărbat şi-a omorât propriul fratel cel mai probabil pentru o datorie, mereu aveau scandaluri si bătăii din cauza banilor. Bărbatul în vârstă de 47 de ani, a năvălit cu furie asupra fratelui său, nemulţumit că acesta nu i-a dat înapoi banii împrumutați!

Fratele mai mic a pus mâna pe un cuţit şi a înjunghiat victima de mai multe ori în zona capului, a gâtului şi o altă lovitură în zona inimii. Criminalul a recunoscut fapta, iar acum se află în custodia anchetorilor.

Cei doi fraţi locuiau împreună într-o casă dărăpănată din comună Erbiceni.

Frații, în vârstă de 47 şi 52 de ani, erau ciobani criminalul era cioban in alt sat, iar fratele mai mare în satul în care locuiau. În urmă cu câteva zile, criminalil venise acasă şi-l împrumutase pe fratele mai mare cu o suma de bani!

La scurt timp, după ce au băut împreună, bărbatul şi-a amintit de datoria pe care o avea fratele mai mare și înnebunit de aburi alcoolului si-a omorât într-un mod brutal fratele!

Vecinii declară că fraţii se certau mereu, iar de cele mai multe ori conflictele se terminau cu bătaie.

În seara cu pricina vecinii au auzit urlete și scandal și au alertat autoritățile!

Mai multe echipaje de Poliţie, cei de la criminalistică și o ambulanță s-au deplasat la faţa locului.

Din păcate, bărbatul avea leziuni necompatibile cu viața și medicii nu au mai putut face nimic pentru el. Trupul acestuial a fost ridicat şi transportat la Institutul de Medicină Legală (IML) Iaşi, pentru a face necropsia, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzei care a dus la deces.

Pe numele agresorului a fost emis un dosar penal pentru ucidere din culpă și urmează să fie reținut pentru următoarele 30 de zile.

În urmă cu 5 ani, agresorul cercetat acum pentru crimă a făcut închisoare pentru o tentativă de omor.

Am fost anunţaţi despre acest caz, iar un procuror s-a deplasat la faţa locului, pentru a efectua cercetările de rigoare. Deocamdată, ancheta este în curs de desfăşurare.”, a transmis Mihaela Apostol, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi!

About the author

Dialog Online

AllEscort