S.C. CRAB S.A. are intervenții la rețeaua de distribuție a apei in mai multe zone din Bacău!

Pentru BĂCĂUANI acest lucru a devenit o normalitate! Avariile fiind din ce în ce mai dese!

„In data de 23.01.2020, incepand cu ora 09.00, din cauza unei defectiuni, se vor efectua lucrari de interventie la reteaua de distributie apa situata pe strada Oituz, nr. 1, din Municipiul Bacau. Durata estimata a interventiei este de 8 ore. In acest interval, in functie de necesitatile tehnice, este posibila si sistarea serviciului de furnizare a apei pentru abonatii cu bransamentele situate pe strazile Oituz, Razboieni si Nicolae Balcescu.

In data de 23.01.2020, incepand cu ora 09.00, pentru efectuarea unui bransament, se vor efectua lucrari de interventie la reteaua de distributie apa situata pe strada Primaverii, nr. 11, din Municipiul Bacau. Durata estimata a interventiei este de 4 ore. In acest interval, in functie de necesitatile tehnice, este posibila si sistarea serviciului de furnizare a apei pentru abonatii cu bransamentele situate pe strada Primaverii.

In data de 23.01.2020, incepand cu ora 9.00, din cauza unei defectiuni, Primaria Municipiului Bacau va efectua lucrari de interventie la reteaua de distributie apa situata pe str. Stefan cel Mare, din Municipiul Bacau. Durata estimata a interventiei este de 8 ore. In acest interval, in functie de necesitatile tehnice, este posibila si sistarea serviciului de furnizare al apei pentru abonatii cu bransamentele situate pe strada Stefan cel Mare.” notifică cei de Compania Regională de Apă Bacău CRAB

About the author

Dialog Online