Recursul in casație inaintat catre ICCJ de catre avocații lui Liviu Dragnea Judecătorii a fost respins ca nefondat! Aceasta este a doua cale de atac în dosarul în care a fost condamnat la 3 ani şi 6 luni de închisoare. Acesta se află în prezent inchis la Penitenciarul Rahova.

„Vreau să mă refer la un neadevăr, şi anume că eu le-am cunoscut pe Anisia şi Botorogeanu, ca multe alte neadevăruri folosite de acest parchet Nu am iniţiat acest recurs doar pentru că aş fi nevinovat, pentru a ieşi cu orice preţ din închisoare. Am făcut acest demers, sunt complet nevinovat, stau de 8 luni nevinovat în Penitenciar. Nu mi s-a părut normal să plătesc pentru o faptă pe care nu am comis-o. Rămâne la dispoziţia dumneavoastră dacă voi sta nevinovat sau dacă admiteţi casaţia. (…) Cred cu tărie în nevinovăţia mea”, a relatat fostul președinte PSD în faţa instanţei.

Liviu Dragnea a fost condamnat la închisoare de 3 ani și 6 luni cu executare, în luna mai, în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia de Protecţie a Copilului Teleorman.

About the author

Dialog Online