Trupurile neînsufleţite ale celor patru fraţi morţi, miercuri seară, în casa cuprinsă de flăcări la Timişoara, vor fi ridicate, astăzi, de la Institutul de Medicină Legală. Cei patru copii vor fi înmormântaţi peste două zile, în oraşul Recaş, localitatea natală a mamei lor.

Sunt momente cumplite în familia celor patru fraţi care au ars de vii, miercuri seară, după ce camera în care se aflau a fost cuprinsă de flăcări.

Astăzi, trupurile neînsuflețite ale copilaşilor vor fi ridicate de la IML pentru a fi duse la Recaș, acolo unde, miercuri, cei patru fraţi vor fi conduşi pe ultimul drum. 

În urmă cu puţin timp, mama copiilor a mers la Institut, pentru a demara procedurile.

Femeia este dărâmată de durere, mai ales de când a citit certificatul medico-legal. Atenţie, urmează informaţii cu puternic impact emoţional!

“Au fost făcute autopsiile medico-legale, iar cauza morţii la cei patru copilaşi a fost carbonizarea, ceea ce înseamnă că au fost supuse acţiunii flăcărilor, părţile componente ale organismului. Putem spune că au ars de vii. A fost un grad de intoxicaţie, colegii mei de la Toxicologie au determinat monoxidul de carbon, dar concentraţiile erau variate, între 7 % şi 32 %”, a declarat directorul IML Timişoara.

De înmormântare se va ocupa mitropolitul Banatului, care a rămas profund impresionat de drama acestei familii.

“Am aflat despre această tragedie şi ne-am interesat de familie, de copii… am gasit loc de înmormântare pentru cei patru copii şi de asemenea ne vom ocupa de toate cele creştineşti. Vom lua legătura şi cu părinţii, să vedem de ce au nevoie, dacă au ars obiecte de mobilier, sau alte lucruri, să putem să îi ajutăm şi pe cei vii”, a declarat, pentru sursadevest.ro, ÎPS Ioan Selejan, mitropolitul Banatului.

Citește și știrea inițială

Sursa: observator.tv

About the author

Dialog Online

AllEscort