Grup de hackeri israelieni: Am spart site-ul internațional al Hamas.

Hackerii au schimbat titlul site-ului, astfel încât acesta să descrie partea israeliană.

Ar fi vorba de persoane cibernetice israeliene care acționează din proprie inițiativă.

Grupul de hackeri israelian We Red Evils a anunțat că a spart site-ul internațional Hamas, Hamas.com. Ca dovadă, hackerii au schimbat titlul site-ului, astfel încât acesta să descrie partea israeliană în loc de cuvintele Hamas afișate acolo.

Nu este clar dacă operațiunea implică hacking în infrastructura site-ului sau dacă este doar o schimbare a aspectului acestuia. Potrivit estimărilor, este vorba de persoane cibernetice israeliene care acționează din proprie inițiativă, care au decis să desfășoare operațiuni cibernetice împotriva țintelor digitale identificate cu activitatea Hamas sau palestiniană pe internet.

Citește și

FOTO-VIDEO. Starship oferă imagini uimitoare surprinse în momentul lansării. Cum au format cele 33 de motoare un „mach diamond”

Joe Biden face o nouă gafă. Președintele american a confundat-o pe Britney Spears cu Taylor Swift în discursul său

Hyundai dezvăluie fabrica în care oamenii și roboții lucrează cot la cot. Clădirea dispune de o pistă de 618 metri pe acoperiș

The post Grupul de hackeri israelian We Red Evils a spart site-ul internațional Hamas. Ce modificări au făcut appeared first on Aleph News.

About the author