Bursele americane ating punctul de fierbere, după războiul din A.I. Acțiunile Microsoft ating un nou maxim istoric.

Nu e primul impuls ceea ce se întâmplă cu OpenAI, și achiziția Blizzard a adus un influx semnificativ de investitori.

În plin război la OpenAI apare informația că Sam Altman este cooptat la Microsoft, în conducerea diviziei A.I.

Bursele americane ating punctul de fierbere, după războiul din A.I. Acțiunile Microsoft ating un nou maxim istoric. După un plus de 2% în ultima ședință de tranzacționare. 377 de dolari pe unitate.

Microsoft are un an excelent. S-a autodepășit repetat. Vorbim despre o creștere parțial constantă. Mici corecții pe parcursul verii, care au fost normale, având în vedere trendul din piață. În primul semestru vorbim despre o creștere de 42%, iar la nivel anual 57%. Deci compania e pe val.

Nu e primul impuls ceea ce se întâmplă cu OpenAI, și achiziția Blizzard a adus un influx semnificativ de investitori. Acum, cu toții știm cât de mult poate reacționa piața la anumite știri. În plin război la OpenAI apare informația că Sam Altman este cooptat la Microsoft, în conducerea diviziei A.I.

După anunț, capitalizarea Microsoft crește cu 70 de mld. $ într-o zi. Deși în acest moment nu știm exact cum se va solda acest război între board și investitori la OpenAI. Peste 700 de angajați ai OpenAi spun că pleacă la Microsoft dacă rămân fără Altman. Microsoft se dezvoltă în mai multe direcții, nu doar în A.I. Pe lângă partea de software, unde știm că vin cu update-uri constant și sunt lideri de piață, în N direcții.

Citește și

Consiliul European dă undă verde bugetului anual al UE pentru 2024. Răzvan Botea: Pe noi, ca țară, ne interesează cel mai mult un buget de funcționare al Comisiei Europene

„Legea 2 Mai” a fost adoptată de Senat. Ce spune Alina Gorghiu

Sam Altman VS Ilya Sutskever. Ce miză are lupta de la vârful OpenAI

The post Acțiunile Microsoft ating un nou maxim istoric, după războiul din A.I. appeared first on Aleph News.

About the author