„Hunger Games” are încasări de 44 de milioane de dolari în box office-ul nord-american.

David Gross: „The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes” are „cifre foarte bune”.

După debutul dezastruos, ultimul film al Marvel, „The Marvels”, a căzut deja pe poziția a treia la box-office.

În România, „The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes” are încasări de 280.718 $ la box-office.

Ultimul film cu supereroi lansat de Marvel, „The Marvels”, a fost detronat la box office după doar o săptămână. „The Hunger Games: Balada Păsărilor și a Șerpilor” a avut premiera vineri și a reușit să se poziționeze pe locul 1 în box office-ul nord-american.

Primul film al francizei „The Hunger Games”, după o pauză de 8 ani, „Balada Păsărilor și a Șerpilor” a reușit în primul său weekend de la lansarea în cinematografe încasări de 44 de milioane de dolari obținute de vineri până duminică. Pelicula are cifre foarte bune pentru un prequel de film de acțiune, spune David Gross, expert în industrie.

O altă lansare, filmul de animație „Trolls Band Together”, a aterizat direct pe locul al doilea în clasament, cu încasări de 30,6 milioane de dolari. În schimb, după debutul dezamăgitor, declinul continuă pentru filmul cu supereroi „The Marvels”, de la studiourile omonime. A căzut deja pe locul al treilea, cu încasări de 10,2 milioane de dolari.

Și în România, cel mai mare succes l-a avut filmul „Jocurile Foamei: Balada Păsărilor și a Șerpilor”. Poziționat pe locul întâi, a avut încasări de aproape 280 de mii de dolari. Îl urmează în top „The Marvels”, „Creatorul” și „Bântuind prin Veneția”.

Citește și

Începe războiul zeilor din lumea AI. Sutskever a pus la cale demiterea lui Altman din funcția de CEO al OpenAI

OMS: Singurătatea este o „problemă de sănătate publică la nivel mondial”. Oamenii singuri trăiesc mai puțin decât cei care locuiesc în cuplu

Planeta a depășit pentru prima dată pragul de 2°C pentru încălzirea globală. Ce spun specialiștii

The post „The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes” ajunge pe locul 1 în box office-ul nord-american appeared first on Aleph News.

About the author