Novak Djokovic este jucătorul care a bifat cele mai multe recorduri în istoria tenisului mondial.

Sârbul a cucerit, pentru a șaptea oară, trofeul Turneului Campionilor și l-a întrecut pe Roger Federer în clasamentul all-time.

Acesta spune că se simte pregătit să câștige fiecare turneu la care va participa anul viitor și să își îndeplinească visul de a deveni, pentru prima dată, Campion Olimpic.

Novak Djokovic este jucătorul care a bifat cele mai multe recorduri în istoria tenisului mondial.

Sârbul a cucerit, pentru a șaptea oară, trofeul Turneului Campionilor și l-a întrecut pe Roger Federer în clasamentul all-time. De asemenea, liderul mondial a cucerit cel mai mare număr de titluri Grand Slam, 24, cu două mai multe decât Rafa Nadal. Totuși, lui Novak îi lipsește din vitrină medalia de Campion Olimpic, obiectiv pe care și l-a setat pentru anul 2024.

Deși, în 2023, Djokovic a bifat una dintre cele mai bune performanțe din palmares, ambiția sârbului este de neoprit. Acesta spune că se simte pregătit să câștige fiecare turneu la care va participa anul viitor și să își îndeplinească visul de a deveni, pentru prima dată, Campion Olimpic.

Citește și

Peste 50% din investitorii străini nu cred în economia noastră. Răzvan Botea: „În urma acestui pachet fiscal, investitorii își pierd încrederea în stabilitate”

Sam Altman se alătură Microsoft. El va conduce „o nouă echipă de cercetare avansată în domeniul inteligenței artificiale”

Novak Djokovic a câștigat al şaptelea titlu ATP Finals. Ce record a stabilit tenismenul

The post Novak Djokovic este jucătorul care a bifat cele mai multe recorduri în istoria tenisului mondial appeared first on Aleph News.

About the author