Ron DeSantis, 45 de ani, spune că fostul său mentor Donald Trump, 77 de ani, este prea bătrân pentru a fi președinte.

„Președinția nu este o funcție pentru cineva care se apropie de 80 de ani”, a declarat DeSantis duminică la CNN.

DeSantis a spus că el ar fi un candidat mai bun pentru că se află în floarea vârstei.

Guvernatorul statului Florida, Ron DeSantis, a declarat duminică la CNN că mentorul său, devenit rival, Donald Trump, este prea bătrân pentru a fi președinte, scrie Business Insider.

„Președinția nu este o funcție pentru cineva care se apropie de 80 de ani”, a spus DeSantis despre Trump, care a împlinit 77 de ani în iunie. „Cred că este ceva ce s-a demonstrat cu Joe Biden”, a continuat DeSantis, făcând referire la președintele Joe Biden, care împlinește luni 81 de ani. „Tatăl Timp este neînvins. Donald Trump nu este scutit de nimic din toate acestea”.

DeSantis a continuat spunând că propria sa vârstă l-ar face un candidat prezidențial mai bun al Partidului Republican. „Sunt în floarea vârstei. Intru în prima zi, voi face două mandate, voi obține rezultate mari și voi pune țara din nou în mișcare”, a declarat DeSantis pentru Jake Tapper de la CNN. „Asta este ceea ce vor să vadă alegătorii republicani”.

DeSantis s-a ferit de obicei să îl atace direct pe fostul său mentor, chiar dacă amândoi se luptă pentru nominalizarea prezidențială a Partidului Republican.

Trump continuă să fie văzut ca favorit pentru alegerile primare republicane prezidențiale din 2024. El l-a devansat pe DeSantis cu aproape 50% în mai multe sondaje recente pentru candidații republicani. Un reprezentant al campaniei lui Trump a declarat pentru Business Insider că fostul președinte îl depășește pe DeSantis în sondaje și l-a criticat pe DeSantis pentru că a făcut comentariile împotriva lui Trump.

Citește și

Cum ne îmbrăcăm în sezonul rece? Raluca Soare, designer vestimentar: „Anul acesta se poartă pulovere groase cu multă lână și jachete izolante”

România se bucură deja de prima zăpadă, în zonele montane și în nordul țării. Unde poți merge la schi

Joss Ackland a murit la vârsta de 95 de ani,„liniștit” și „înconjurat de familie”

The post DeSantis susține că Trump e prea bătrân pentru a fi președinte: „Nu este o funcție pentru cineva care se apropie de 80 de ani” appeared first on Aleph News.

About the author