Pulovere groase, jachete izolante, paltoane rezistente la vânt sunt esențiale pentru iarnă.

Cămașa albă, paltonul negru, rochia lungă, texturile moi şi metalice sunt un „must”.

Piesele maxi și talia bine evidenţiată sunt câteva dintre tendințele 2023/2024.

A început sezonul rece, au venit și primele ninsori și începi să te gândești dacă ai garderoba la zi, pregătită de iarnă. Vrei să fii în tendințe sau stilul confortabil e mai important pentru tine?Care sunt culorile și ținutele potrivite pentru sezonul rece îți spune Alin Gălățescu, analist de modă.

„Părerea mea e că nimănui n-ar trebui să-i lipsească o rochie, dacă nu două rochii negre elegante, dar simple, rafinate și neapărat un smoching, pentru că poți să-l pui la orice fel de rochie, singurul produs pe care poți să-l atașezi oricărei rochii elegante”, a declarat Alin Gălățescu, pentru Aleph News.

Anul acesta se poartă pulovere groase cu multă lână și jachete izolante, dar și fularele masive și pline de culoare, spune Raluca Soare, designer vestimentar.

„În sezonul acesta ar fi vorba de statement mai mult ca niciodată și se va dezvolta cel mai mult pe acele fulare masive, colorate și nu numai colorate, merg și grejuri foarte bine, nude. De asemenea, umerii, umerii promeninenți se vor purta și nu doar la blazere ca până acum, ci și la rochii și pulovere”.

Citește și

România se bucură deja de prima zăpadă, în zonele montane și în nordul țării. Unde poți merge la schi

LIVE UPDATE. Războiul din Ucraina, ziua 635. Forțele ucrainene spun că au împins trupele rusești cu trei până la opt kilometri înapoi pe malurile râului Nipru

Fosta primă doamnă a SUA, Rosalynn Carter, a murit la vârsta de 96 de ani

The post Cum ne îmbrăcăm în sezonul rece? Raluca Soare, designer vestimentar: „Anul acesta se poartă pulovere groase cu multă lână și jachete izolante” appeared first on Aleph News.

About the author