Medicii care au făcut autopsia spun că glonțul ucigaș a venit din față.

Au existat cel puțin două persoane care au tras.

Un glonț intact recuperat de bodyguard în mașină a dispărut dintre probe.

O mare ceremonie comemorativa vă avea loc la Dallas.

Asasinarea președintelui John Kennedy este una dintre cele mai mari enigme ale secolului trecut și se află, de departe, pe primul loc în căutările pe care le fac americanii, cu mult înaintea Watergate sau procesului de hartuire sexuala intentat lui Clinton. 99% dintre arhivele Comisiei Warren au fost declasificate, însă acel 1% care nu a fost dezvăluit ar putea schimba complet istoria. Noi dezvăluiri au fost făcute zilele acestea în Statele Unite.

Medicii care au încercat să-i salveze viața președintelui John F. Kennedy după ce acesta a fost împușcat în 1963 au declarat că au crezut că a existat „mai mult de un trăgător”, în interviuri care vor fi difuzate pentru prima dată.

Medicii au vorbit în 2013, dar imaginile au fost ținute sub tăcere timp de un deceniu.

Kennedy a fost împușcat în timpul unei vizite oficiale în Dallas, Texas, la 22 noiembrie 1963 și a fost declarat mort după ce a ajuns la Parkland Memorial Hospital.

Investigațiile oficiale au ajuns la concluzia că a fost asasinat de Lee Harvey Oswald, un pistolar singuratic, de la fereastra de la etajul șase al depozitului de cărți școlare din Texas.

Însă numeroase cărți și documentare au contestat această concluzie în cele șase decenii care au trecut de la crimă.

Citește și

Novak Djokovic este jucătorul care a bifat cele mai multe recorduri în istoria tenisului mondial

Sam Altman se alătură Microsoft. El va conduce „o nouă echipă de cercetare avansată în domeniul inteligenței artificiale”

Planeta a depășit pentru prima dată pragul de 2°C pentru încălzirea globală. Ce spun specialiștii

The post 60 de ani de la asasinarea lui John Kennedy: Medicii care au făcut autopsia spun că au existat cel puțin două persoane care au tras appeared first on Aleph News.

About the author