Ploile vor fi deficitare în octombrie.

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această perioadă în toate regiunile.

Regimul pluviometric va fi deficitar în toate regiunile, dar mai ales în cele vestice.

Luna octombrie va avea temperaturi mai ridicate decât cele normale, iar ploile vor fi deficitare, potrivit prognozei transmise de Administraţia Naţională de Meteorologie pentru perioada 25 septembrie – 23 octombrie.

25 septembrie – 2 octombrie

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această perioadă în toate regiunile, dar mai ales în cele extracarpatice. Regimul pluviometric va fi deficitar în toată ţara, dar mai ales în regiunile vestice, nordice, centrale şi sudice.

2 – 9 octombrie

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru această săptămână în toate regiunile, îndeosebi în cele sud-estice. Regimul pluviometric va fi deficitar în toate regiunile, dar mai ales în cele vestice.

10 – 16 octombrie

Mediile valorilor termice se vor situa peste cele specifice acestei perioade în toată ţara. Regimul pluviometric va fi deficitar în vestul, sud-vestul, precum şi în zona de munte din sudul ţării, în timp ce în rest cantităţile de precipitaţii se vor situa în jurul celor normale pentru această săptămână.

16 – 23 octombrie

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă în toate regiunile, dar mai ales în cele sudice şi estice. Regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă la nivelul întregii ţări.

Citește și

Firmele din Singapore apelează la maeștrii Feng Shui atunci când vor să angajeze. Industria „ghicitului” a ajuns la aproape 40 de milioane de dolari

Inteligența artificială vine și cu personalitate. Meta va lansa chatboți ca să ajute utilizatorii să posteze, să scrie postări amuzante și să le dea sfaturi

Frica de șefi îi face pe angajați să mintă mai mult decât de obicei. Care sunt motivele pentru care nu mărturisesc adevărul

The post Prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni: Luna octombrie va avea temperaturi mai ridicate decât cele normale appeared first on Aleph News.

About the author