Ghicirea este o afacere în plină dezvoltare în Singapore.

Industria ghicitoarelor din Singapore a crescut din 2017 până în 2021.

Feng Shui implică arta de a citi destinul și temperamentul unui om.

Noua modă a firmelor din Singapore – consultarea maeștrilor Feng Shui atunci când vor să angajeze. Industria „ghicitului” din Singapore a crescut în ultimii 7 ani cu 70% și a devenit o industrie de aproape 40 de milioane de dolari.

Peste 100 de firme singaporeze, dar și străine, apelează des la maeștri Feng Shui cărora le aduc CV-urile angajaților și le cer maeștrilor să citească destinul, dar și temperamentul candidatului. Citirea, spun antreprenorii din Singapore, este atât de complexă încât maeștri își dau seama dacă un angajat este potrivit pentru firmă după ce se uită pe data și ora la care s-a născut candidatul.

Dacă maestrul nu dă o „citire” bună – atunci candidatul nu este angajat. Industria ghicitului din Singapore a crescut constant din 2017 până în 2021, veniturile generate crescând cu aproape 70% la $36,3 milioane. Unii manageri de firmă apelează la specialiști feng shui pentru angajări.

Pentru unele companii din Singapore, atunci când vine vorba de căutarea angajărilor perfecte, nu doar CV-urile candidaților vor fi analizate cu atenție. Uneori se iau în considerare și ziua și ora la care s-au născut angajații.

Citește și

VIDEO. Robotul Optimus de la Tesla vine cu noi îmbunătățiri. Cu ce te surprinde

ONU a găsit dovezi ale unor crime de război comise de Rusia în Ucraina. Rusia respinge acuzațiile de genocid

Frica de șefi îi face pe angajați să mintă mai mult decât de obicei. Care sunt motivele pentru care nu mărturisesc adevărul

The post Firmele din Singapore apelează la maeștrii Feng Shui atunci când vor să angajeze. Industria „ghicitului” a ajuns la aproape 40 de milioane de dolari appeared first on Aleph News.

About the author