În perioada 18 – 25 septembrie vor fi valori ridicate pentru această perioadă a anului.

În perioada 25 – 2 octombrie regimul pluviometric va fi deficitar în toate regiunile.

În perioada 2 – 9 octombrie vor exista valori ridicate, mai ales în regiunile extracarpatice.

Potrivit Administrației Naționale de Metetorologie, în săptămâna 18 – 25 septembrie, valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână în toată țara, îndeosebi în regiunile vestice și nordice. Regimul pluviometric va fi excendentar în nord-vestul țării, în timp ce în restul teritoriului cantitățile de precipitații vor fi deficitare.

În săptămâna 25 septembrie – 2 octombrie, valorile termice vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă la nivelul întregii țări. Regimul pluviometric va fi deficitar în toate regiunile, dar mai ales în cele vestice, nord-vestice și local în cele centrale.

Cum va fi vremea în luna octombrie

În săptămâna 2 – 9 octombrie, temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, îndeosebi în regiunile extracarpatice. Regimul pluviometric va fi deficitar în toată țara, dar mai ales în vestul și nord-vestul teritoriului.

În săptămâna 9 – 16 octombrie, mediile valorilor termice se vor situa peste cele specifice acestei perioade în toate regiunile. Regimul pluviometric va fi în general deficitar în majoritatea regiunilor, au precizat meteorologii.

Citește și:

90 de secunde în Social Media, atât îi trebuie unei femei să se simtă neatrăgătoare. Ce impact au rețelele sociale asupra acestora

Elon Musk a sugerat că toți utilizatorii X ar putea fi nevoiți să plătească pentru accesul la platformă: „Ne îndreptăm spre a avea o mică plată lunară pentru utilizarea sistemului”

Marcel Ciolacu a avut o întrevedere cu o delegaţie a companiei OMV Petrom: „Vom continua să sprijinim proiectul Neptun Deep şi să mergem înainte pe baza actualei forme a legii offshore”

The post Vreme caldă, dar și precipitații. Cum arată prognoza meteo până la mijlocul lunii octombrie appeared first on Aleph News.

About the author