Noi restricții împotriva sars-cov 2. Autoritățile se tem de o nouă epidemie.

În ultima săptămână, 11.226 de persoane au fost confirmate, față de aproximativ 7.000 cu o săptămână în urmă.

Nu se va mai putea intra în secțiile de terapie intensivă, neonatologie, oncologie și pediatrie. De asemenea, și programul de vizitare în spitale s-a redus la doar două ore pe zi.

Crește numărul de noi cazuri de infectare cu sars-cov 2. Autoritățile au impus mai multe reguli, după ce numărul de cazuri de infectare a început să crească drastic.

În ultima săptămână, 11.226 de persoane au fost confirmate, față de aproximativ 7.000 cu o săptămână în urmă. În acest moment sunt 967 de persoane internate pe secții și 63 la ATI.

Mai multe spitale din țară au anunțat că au limitat accesul persoanelor neautorizate în unele secții ale instituțiilor. Nu se va mai putea intra în secțiile de terapie intensivă, neonatologie, oncologie și pediatrie. De asemenea, și programul de vizitare în spitale s-a redus la doar două ore pe zi.

Măsurile au fost luate pentru a limita răspândirea virusului în spitalele din România, la recomandarea Direcției de Sănătate Publică. Numărul de cazuri de coronavirus a crescut simțitor în ultima perioadă.

Citește și:

Ce destinații de vacanța alegi toamna asta? Pădurea Mociar este cea mai veche pădure din România

Cresc taxele pentru IMM-uri/ Antreprenor: Pe lângă mediul de afaceri, vor avea de suferit foarte mult și clienții

VIDEO. Saga Schengen continuă. Marcel Ciolacu a amenințat că va ataca CJUE. Alex Georgescu: Chiar dacă câștigăm la Curtea de Justiție, nu putem obliga Austria să ne dea acordul

The post Noi restricții Covid-19. Numărul cazurilor a trecut de 10.000 în ultima săptămână appeared first on Aleph News.

About the author