Mihai Pascu a contestat controlul judiciar impus de procurori în urma perchezițiilor de săptămâna trecută.

Mihai Pascu este sub investigație pentru incidentul în care a intrat cu scuterul într-un grup de jurnaliști, joi, la ieșirea din sediul DIICOT.

În casa lui au fost găsite mai multe cartușe necorespunzătoare.

Mihai Pascu, tatăl lui Vlad Pascu, tânărul responsabil pentru accidentul în care au murit doi adolescenți la 2 Mai, a contestat controlul judiciar impus de procurori în urma perchezițiilor de săptămâna trecută. În casa lui au fost găsite mai multe cartușe depozitate necorespunzător.

Astăzi, Mihai Pascu a apărut în fața judecătorilor de la Tribunalul din București. Decizia finală privind măsura de control judiciar urmează să fie anunțată în curând.

Mihai Pascu este sub investigație pentru incidentul în care a intrat cu scuterul într-un grup de jurnaliști, joi, la ieșirea din sediul DIICOT.

Citește și:

Investigații „urgente” au fost lansate după acuzațiile la adresa lui Russell Brand. Elon Musk, Andrew Tate și Tucker Carlson îl susțin pe actor

Donald Trump a ținut un discurs plin de gafe. Fostul președinte a spus că Joe Biden are „deficiențe cognitive” și ar duce SUA în „Al Doilea Război Mondial”

FOTO. Șase dintre cele mai frumoase și izolate porțiuni ale Marelui Zid Chinezesc

The post Tatăl lui Vlad Pascu a contestat măsura controlului judiciar. În casa lui au fost găsite mai multe cartușe depozitate necorespunzător appeared first on Aleph News.

About the author