Premierul are programată o întâlnire cu reprezentanții OMV, luni, la ora 15.00.

Marcel Ciolacu precizează că subiectul modificării legii off-shore nu există.

„Eu nu pot să vorbesc un subiect pe care nu îl am pe agendă”, a spus premierul Ciolacu.

Premierul Marcel Ciolacu respinge ideea modificării legii off-shore. El susține că acest subiect nu figurează pe agenda întâlnirii cu reprezentanții OMV. „Nu puneți o presiune pe un subiect care nu există”, spune Ciolacu.

„Este o solicitare din partea dânșilor să mă văd și eu, și dl. președinte al Senatului. Eu știu că este o lege a off-shorului, asumată de către noi… Există niște litigii, iar președintelui OMV i-am solicitat să încercăm pe cale amiabilă să încheiem acele litigii pe care le are cu stratul român. Cred că o să fie pe agenda de discuții”, spune premierul Marcel Ciolacu.

El precizează că subiectul modificării legii off-shore nu există.

„Eu nu pot să vorbesc un subiect pe care nu îl am pe agendă. Eu nu-l am. Eu am o lege off-shore în România pe care nu o negociez. Nu am nici de gând. Nu puneți o presiune pe un subiect care nu există”, încheie Ciolacu.

Premierul României are programată o întâlnire cu reprezentanții OMV, luni, la ora 15.00.

Citește și:

Investigații „urgente” au fost lansate după acuzațiile la adresa lui Russell Brand. Elon Musk, Andrew Tate și Tucker Carlson îl susțin pe actor

Donald Trump a ținut un discurs plin de gafe. Fostul președinte a spus că Joe Biden are „deficiențe cognitive” și ar duce SUA în „Al Doilea Război Mondial”

FOTO. Șase dintre cele mai frumoase și izolate porțiuni ale Marelui Zid Chinezesc

The post Marcel Ciolacu respinge ideea modificării legii off-shore: „Eu nu pot să vorbesc despre ceva ce nu am pe agendă. Nu puneți presiune pe un subiect care nu există” appeared first on Aleph News.

About the author