Întâlnirea dintre Elon Musk și Recep Erdogan a avut loc duminică la Turkish House, din New York.

Erdogan l-a încurajat pe Musk să construiască următoarea uzină Tesla în Turcia.

SpaceX vrea să lucreze cu autorităţile turceşti pentru a obţine autorizaţiile necesare astfel încât să ofere servicii de comunicaţii prin satelit Starlink în Turcia.

Elon Musk a venit cu băiatul în brațe la discuțiile cu președintele Turciei. Recep Erdogan a adus și un cadou: i-a oferit o minge fiului lui Musk. X Æ A-12 Musk (prescurtat X) este unul dintre cei trei copii pe care Musk i-a avut cu Grimes în relația sa cu cântăreața pop. Cuplul a declarat că s-au „semi-separat” în septembrie 2021, dar au rămas apropiați și de atunci au mai avut încă doi copii.

Musk, care a fost deschis în credința sa că oamenii ar trebui să aibă mai mulți copii pentru a preveni prăbușirea populației lumii, are acum 10 copii cunoscuți cu trei femei diferite. Întâlnirea dintre Musk și Erdogan a avut loc la Turkish House, lângă clădirea Națiunilor Unite din New York, cu președintele turc în oraș pentru a participa la cea de-a 78-a Adunare Generală a Națiunilor Unite.

O declarație a Direcției de Comunicații din Turcia a spus că Musk și Erdogan au discutat despre punerea la dispoziție a Starlink în Turcia și că președintele turc i-a cerut și lui Musk să construiască o fabrică Tesla în țară.

Erdogan a mai spus că Turcia este deschisă la cooperare în domenii precum inteligenţa artificială şi Starlink, reţeaua de sateliţi de comunicaţii a companiei SpaceX, deţinută tot de Musk. Acesta din urmă a spus că SpaceX vrea să lucreze cu autorităţile turceşti pentru a obţine autorizaţiile necesare astfel încât să ofere servicii de comunicaţii prin satelit Starlink în Turcia.

Citește și:

Marcel Ciolacu respinge ideea modificării legii off-shore: „Eu nu pot să vorbesc despre ceva ce nu am pe agendă. Nu puneți presiune pe un subiect care nu există”

Inteligența artificială înlocuiește jumătate din angajații unei companii din Franța. Sindicaliști: „Este vorba de o catastrofă umană în devenire”

VIDEO. Momentul în care nouă blocuri înalte din Turcia sunt demolate simultan. Locuințele erau afectate de cutremur și nu mai puteau fi folosite

The post Elon Musk a venit cu fiul său în brațe la discuțiile cu Recep Erdogan. Ce cadou i-a oferit președintele Turciei appeared first on Aleph News.

About the author