Traficul web al ChatGPT a scăzut pentru a treia lună consecutiv în august, potrivit companiei de analiză web Similarweb. Investitorii au declarat pentru Wall Street Journal.

Cofondatorul Google Deepmind crede că puțini oameni apreciază potențialul AI în acest moment. El consideră că „I.A. generativă este doar o fază”.

Inteligența artificială interactivă ar putea fi mai dinamică și ar putea acționa singură dacă i se acordă permisiunea, spre deosebire de ceea ce el a descris drept tehnologia „statică” de astăzi.

Traficul web al ChatGPT a scăzut pentru a treia lună consecutiv în august, potrivit companiei de analiză web Similarweb. Investitorii au declarat pentru Wall Street Journal în august că transpunerea IA în afaceri eficiente este mai dificilă decât pare instrumentele A.I. generative Jasper și Synthesia înregistrând o scădere a utilizatorilor.

Cu toate acestea, tu știai că următorul pas pentru A.I. este să primească sarcini directe de la tine? Inteligența Artificială generativă nu este decât începutul, spune Mustafa Suleyman de la compania DeepMind.

Cofondatorul Google Deepmind crede că puțini oameni apreciază potențialul A.I., în acest moment. El consideră că „A.I. generativă este doar o fază”. Suleyman a prezis deja că toată lumea va putea avea asistenți A.I. în următorii cinci ani.

Compania sa, Inflection A.I., și-a lansat chatbot-ul Pi ca rival al ChatGPT în mai, concentrându-se pe sfaturi personale și pe conversație. Omul de afaceri a spus că inteligența artificială interactivă ar putea fi mai dinamică și ar putea acționa singură dacă i se acordă permisiunea, spre deosebire de ceea ce el a descris drept tehnologia „statică” de astăzi.

În prezent asistăm la proliferarea instrumentelor A.I. generative care depășesc interfața de chat popularizată de ChatGPT în noiembrie. Cu toate acestea, scade interesul utilizatorilor acum că „senzația momentului” a trecut.

Mustafa Suleyman crede ca este un moment crucial in istoria tehnologiei, când multi subestimează A.I.-ul.

Investitorii au declarat pentru Insider în aprilie că următorul val de startup-uri AI le va permite dezvoltatorilor să construiască aplicații folosind modele AI și să le integreze cu surse de date externe.

Citește și:

Marcel Ciolacu respinge ideea modificării legii off-shore: „Eu nu pot să vorbesc despre ceva ce nu am pe agendă. Nu puneți presiune pe un subiect care nu există”

Inteligența artificială înlocuiește jumătate din angajații unei companii din Franța. Sindicaliști: „Este vorba de o catastrofă umană în devenire”

VIDEO. Momentul în care nouă blocuri înalte din Turcia sunt demolate simultan. Locuințele erau afectate de cutremur și nu mai puteau fi folosite

The post Analiștii spun că faima A.I. începe să apună. Google Deepmind vine cu o nouă versiune de inteligență artificială appeared first on Aleph News.

About the author