Paris Saint-Germain a pierdut 1,8 milioane de urmăritori pe Instagram, după plecarea lui Lionel Messi de la gigantul din Ligue 1.

Messi a petrecut doi ani pe Parc des Princes, câștigând două titluri succesive în Franța.

Sportivul pleacă de la PSG, iar o revenire la Barcelona sau o mutare în Arabia Saudită sunt ambele posibile destinații.

Paris Saint-Germain a pierdut 1,8 milioane de urmăritori pe Instagram, după plecarea lui Lionel Messi de la gigantul din Ligue 1.

Messi a petrecut doi ani pe Parc des Princes, câștigând două titluri succesive în Franța. Însă ultimul să meci a fost marcat de neliniștea suporterilor, argentinianul fiind huiduit în timp ce urca să își ia medalia sâmbătă seara, scrie Mirror.

Sportivul pleacă de la PSG, iar o revenire la Barcelona sau o mutare în Arabia Saudită sunt ambele posibile destinații. Și se pare că PSG simte deja greutatea pierderii superstarului, după ce a confirmat plecarea sa în ajunul înfrângerii de sâmbătă cu Clermont.

Această pierdere de urmăritori a venit după meciul cu Clermont, PSG având anterior 69,9 milioane de urmăritori.

Această cifră a scăzut la 68,1 de milioane de la meciul de sâmbătă seara, în timpul căruia Messi a primit un adio ostil din partea publicului. Cei care l-au întâmpinat pe Messi cu huiduieli au fost criticați de patronul Christophe Galtier, care pare și el pe cale să plece de la PSG.

Citește și:

FOTO. Primele imagini din turneul mondial Guns N’ Roses. Când va concerta trupa în România?

VIDEO. Madonna, lipsită de inhibiții pe TikTok. Artista a postat câteva secvențe din noul său videoclip, „Vulgar”

Apple nu a permis presei să facă fotografii sau înregistrări video atunci când a încercat căștile Vision Pro. Cum a fost testat dispozitivul

The post PSG a pierdut 1,8 milioane de urmăritori pe Instagram, de la plecarea din club al lui Lionel Messi appeared first on Aleph News.

About the author