Dua Lipa a lansat noua sa melodie pentru coloana sonoră a filmului Barbie – cu un videoclip în care apare și regizoarea Greta Gerwig.

Cântăreața va interpreta rolul lui Mermaid Barbie în noul film.

Mult-așteptatul film va fi lansat pe 21 iulie, cu Margot Robbie în rolul lui Barbie și Ryan Gosling în rolul lui Ken.

Dua Lipa a lansat noua sa melodie pentru coloana sonoră a filmului „Barbie”, cu un videoclip în care apare și regizoarea Greta Gerwig. Cântăreața va apărea în film în rolul lui Mermaid Barbie, iar vineri și-a lansat piesa „Dance The Night”, care va fi inclusă pe „Barbie: The Album”, scrie The Independent.

Intriga filmului a fost ținută sub tăcere, dar filmul prezintă o distribuție secundară, printre care se numără Simu Liu, Ncuti Gatwa, Issa Rae și Hari Nef, care vor juca roluri diferite de Barbie și Ken.

Mult-așteptatul film va fi lansat pe 21 iulie, cu Margot Robbie în rolul lui Barbie și Ryan Gosling în rolul lui Ken.

Videoclipul o surprinde pe Lipa pregătindu-se să filmeze un videoclip și învățând coregrafia, când din tavan cade o minge disco uriașă.

Cuvintele: „Barbie face un videoclip muzical” apar apoi pe ecran în timp ce videoclipul începe, iar diferitele Barbie își fac și ele apariția. La finalul videoclipului, regizoarea Gerwig se dă jos dintr-un scaun pe care este scris numele ei. „Unde este acea minge disco gigantică?”, întreabă ea.

Alți artiști care apar pe albumul Barbie: The Album sunt: Ice Spice, Haim, Ava Max, Charli XCX, Dominic Fike, Fifty Fifty, Gayle, Kali, Karol G, Khalid, Nicki Minaj, PinkPantheress, Tame Impala și The Kid Laroi.

Gosling apare și el pe coloana sonoră. Nu este prima dată când abilitățile sale vocale vor fi imortalizate într-un film, după ce a cântat în Blue Valentine în 2010 și La La Land în 2016.

„Barbie” și „Barbie: The Album” vor fi lansate pe 21 iulie.

Citește și

FOTO. Google deschide un hub în cadrul Universității Politehnica București. Studenții își vor putea dezvolta abilitățile de programare

Nicolae Ciucă, scrisoare către elevi: „Cei mai afectaţi sunt, în acest moment, elevii din clasa a VIII-a şi cei care se pregătesc pentru Bacalaureat”

Lewis Hamilton neagă mutarea la Ferrari. Cu cine va colabora

The post VIDEO. Dua Lipa lansează noua coloană sonară pentru filmul Barbie. Apariție surpriză în videoclip appeared first on Aleph News.

About the author