Foad Dabiri a scris pe Twitter: După aproape patru ani incredibili la Twitter, am decis ieri să părăsesc cuibul”.

Intrarea lui DeSantis în cursa pentru Casa Albă a fost afectată de probleme deoarece o transmisiune în direct pe Twitter a funcționat defectuos.

Twitter nu a oferit o declarație cu privire la plecarea lui Dabiri.

Un șef de inginerie de la Twitter a declarat că părăsește compania, la o zi după ce lansarea campaniei prezidențiale americane a lui Ron DeSantis pe platformă a fost afectată de probleme tehnice, scrie BBC.

Foad Dabiri a scris pe Twitter: După aproape patru ani incredibili la Twitter, am decis ieri să părăsesc cuibul”. Intrarea lui DeSantis în cursa pentru Casa Albă a fost afectată de probleme deoarece o transmisiune în direct pe Twitter a funcționat defectuos.

Mai mult de 80% din forța de muncă a firmei a fost redusă de când compania a fost cumpărată de Musk. Dabiri nu a precizat de ce a decis să părăsească Twitter și nici dacă a avut legătură cu problemele legate de evenimentul lui DeSantis pe platformă. Compania nu a oferit o declarație cu privire la plecarea lui Dabiri atunci când a fost contactat de BBC. Dabiri, care a fost șeful ingineriei pentru organizația Twitter Growth, a declarat într-un tweet că a experimentat două epoci distincte” în cadrul companiei, înainte și după ce aceasta a fost achiziționată de multimiliardar anul trecut.

Tranziția către Twitter2.0″ a fost masivă și rapidă”

Într-o altă postare, Dabiri a spus că tranziția către 2.0″ a companiei a fost masivă și rapidă”. El a adăugat: Să spunem că a fost o provocare la început ar fi puțin spus”. Cu toate acestea, Dabiri a spus: Lucrul cu @elonmusk a fost extrem de educativ și a fost edificator să văd cum principiile și viziunea sa modelează viitorul acestei companii.”

Probleme cu o transmisiune în direct pe paltformă au făcut ca un eveniment de lansare a candidaturii lui Desantis la nominalizarea republicană la președinție să înceapă cu 20 de minute întârziere. În momentul în care discuția de miercuri seară a început cu adevărat, sute de mii de utilizatori Twitter au părăsit platforma. Guvernatorul Floridei este văzut ca principalul rival al fostului președinte Donald Trump pentru a fi candidatul partidului lor la alegerile generale din 2024.

Citește și:

FBI dezvăluie detaliile unui complot din anii 1980 pentru uciderea reginei Elisabeta a II-a

Nicolae Ciucă anunță că rotativă guvernamentală se amână. Premierul nu își va depune mandatul

ANM a emis o avertizare Cod galben de ploi, vijelii şi descărcări electrice în 31 de judeţe

The post Un șef de inginerie de la Twitter părăsește compania după problemele tehnice de la lansarea campaniei lui Ron DeSantis appeared first on Aleph News.

About the author