Un tată a sărbătorit 1.000 de zile dintr-un proiect pe care l-a început la izolare, fotografiind mașinuțele de jucărie ale fiului său în locuri interesante.

Ross Burns, din Edinburgh, a postat zilnic o fotografie cu unul dintre vehiculele fiului său într-un loc din Marea Britanie.

Când restricțiile au început să se relaxeze, a decis să plimbe mașinile prin toată Marea Britanie.

Un tată a sărbătorit 1.000 de zile dintr-un proiect pe care l-a început la izolare, fotografiind mașinuțele de jucărie ale fiului său în locuri interesante în timpul plimbărilor.

Turul cu mașina lui Ross l-a dus la Palatul Buckingham

Ross Burns, în vârstă de 43 de ani, a început proiectul ca o modalitate de a atenua plictiseala de la izolare în vara anului 2020, dar i-a plăcut atât de mult provocarea încât a continuat, scrie BBC.

Ross spune că a văzut și alți oameni făcând lucruri similare în alte țări, inclusiv în Dnipro, în Ucraina.

Ceea ce a început cu fotografii în Edinburgh, l-a dus pe Ross Burns în locații din toată Marea Britanie, inclusiv la Finnieston Crane din Glasgow.

Restricțiile din timpul pandemiei au însemnat că majoritatea primelor sale fotografii au fost făcute în apropierea casei sale din Edinburgh, iar el a fotografiat mașinuțele Hot Wheels în sute de cadre din capitala scoțiană.

Când restricțiile au început să se relaxeze, a decis să plimbe mașinile prin toată Marea Britanie.

Cu toate acestea, de atunci și-a dus hobby-ul prin Marea Britanie și a fotografiat mașinile în fața unor obiective turistice, printre care Palatul Buckingham, Macara Finnieston din Glasgow și Podul Tyne.

Burns a declarat: „Fiul meu Daniel, în vârstă de șase ani, adoră Hot Wheels și se poate spune că și eu am prins microbul. În vara anului 2020, pentru a mă asigura că fac o plimbare în fiecare zi, am început să scot o mașină și să fac câteva fotografii cu telefonul.”

Citește și

FOTO. Google deschide un hub în cadrul Universității Politehnica București. Studenții își vor putea dezvolta abilitățile de programare

FOTO. Sharon Stone postează o nouă fotografie în bikini. Ce reacție au avut vedetele

VIDEO. Dua Lipa lansează noua coloană sonară pentru filmul Barbie. Apariție surpriză în videoclip

The post FOTO. Un tată a fotografiat mașini de jucărie timp de 1.000 de zile. Unde au fost realizate fotografiile appeared first on Aleph News.

About the author