Sharon Stone a fost lăudată după ce a postat un selfie în oglindă în timp ce purta un bikini verde aprins cu imprimeu leopard.

Vedeta a atras un șir de emoticoane cu flăcări din partea prietenilor și fanilor.

Vedeta din „Basic Instinct”, în vârstă de 65 de ani, a declarat că este „pregătită pentru vară”.

Sharon Stone a fost lăudată după ce a postat un selfie în oglindă în timp ce purta un bikini verde aprins cu imprimeu leopard, scrie The Independent.

Vedeta din „Basic Instinct”, în vârstă de 65 de ani, a declarat că este „pregătită pentru vară” în timp ce a împărtășit recent fotografia în care poartă ochelari de soare și pozează în fața unei oglinzi din casa ei. În fundal se află o imprimare mare a lui Marilyn Monroe, precum și mai multe sculpturi pe mobilă, dar și câinele ei pe o canapea.

Ea a primit o serie de complimente din partea prietenilor și a celor care o urmăresc pentru că a postat selfie-ul, care vine la două luni după ce și-a sărbătorit cea de-a 65-a aniversare.

Creatoarea de modă Vera Wang – care, la fel, și-a uimit fanii după ce a împărtășit fotografii cu ea însăși într-un top și pantaloni scurți la vârsta de 70 de ani – a lăsat un șir de emoticoane de foc în comentarii, la fel ca și Michelle Pfeiffer.

Kelly Rowland a adăugat, de asemenea, emoticoane de foc, precum și comentariul: „GET IT.”

Comediantul Abby Feldman a scris: „Mai degrabă Sharon Stonecold FOX!”.

De ziua ei de naștere, Stone a glumit pe seama faptului că și-a făcut o operație estetică pentru a marca această ocazie, când a postat o fotografie în care buzele păreau mai mari.

Citește și

FOTO. Google deschide un hub în cadrul Universității Politehnica București. Studenții își vor putea dezvolta abilitățile de programare

Nicolae Ciucă, scrisoare către elevi: „Cei mai afectaţi sunt, în acest moment, elevii din clasa a VIII-a şi cei care se pregătesc pentru Bacalaureat”

VIDEO. Dua Lipa lansează noua coloană sonară pentru filmul Barbie. Apariție surpriză în videoclip

The post FOTO. Sharon Stone postează o nouă fotografie în bikini. Ce reacție au avut vedetele appeared first on Aleph News.

About the author